Van bruidsmake-up tot hospitaal - Reisverslag uit Teteringen, Nederland van Jochem & Bianca Havermans-Jansen - WaarBenJij.nu Van bruidsmake-up tot hospitaal - Reisverslag uit Teteringen, Nederland van Jochem & Bianca Havermans-Jansen - WaarBenJij.nu

Van bruidsmake-up tot hospitaal

Door: Bianca

Blijf op de hoogte en volg Jochem & Bianca

07 April 2007 | Nederland, Teteringen

Tijdens een heerlijke middag tutten bij Suzanne, werd er een bruidsmake-upje gecreeërd waar ik wel over te spreken ben. Ook Eva mocht plaatsnemen op de stoel voor wat tips. En met wat plamuur op ons gezicht zien we er tegen verwachting toch wat voordeliger uit. Bedankt tante Sil!
Ondertussen bedacht mijn vader tijdens het fietsen dat hij beter hard kon remmen voor een auto die voorrang had. De 5 minuten daarna is hij geheel kwijt, maar een ritje in de ambulance moet je toch echt een keer meegemaakt hebben. Bij deze. Met een hersenschudding en een breuk in zijn schouderblad, werd het ziekenhuisvoer in plaats van sushi. Duiken zit er voor hem volgende maand dus waarschijnlijk niet in. Beterschap!!!

• 17 April 2007 - 11:30

Eugenie:

Heeel erg voor Wout,

Al met al viel het gelukkig nog mee. Een hersenschudding en een gebroken schouder. Nu moet hij wel rustig aan doen. In ieder geval kan hij wel mee op vakantie, al zij het met beperkingen. Het gaat nu iedere dag beter met hem.
    De sushi en nori-maki smaakten er niet minder om, ik heb voor twee gesmuld.