veilig aangekomen - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Jochem & Bianca Havermans-Jansen - WaarBenJij.nu veilig aangekomen - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Jochem & Bianca Havermans-Jansen - WaarBenJij.nu

veilig aangekomen

Door: Wout

Blijf op de hoogte en volg Jochem & Bianca

15 Mei 2007 | Indonesië, Batavia

Hallo allemaal,

We zijn zondag veilig via Hongkong in Denpasar aangekomen. Visum, geld pinnen, koffers ophalen, door de douane en meteen door naar Hotel in Tanah Lot. Het afdingen begint hier al als je je eerste taxi instapt. De ondergaande zon liet het een beetje afweten. Dan maar op naar de eerste sate's. Als een blok in slaap gevallen en de volgende ochtend met dikke oogjes aan tafel. Bianca en Jochem gaan naar Oka om huwelijk Bali door te nemen en halen tickets naar Flores op. De rest gaat passagieren in Kuta. Jobi komen naar het herdenkingsmonument van de bomaanslag.
De dames gaan shoppen en de heren zoeken wat versnapering aan de overkant. Dat werd weer een avontuur want naast drank probeertde ook een dame zichzelf te verkopen, wat natuurlijk niet lukte.
Op naar de volgende sateetjes en daarna weer terug naar Tanah Lot.
Vandaag, dinsdag moesten we vroeg op omdat om half tien het toestel naar Flores zou vertrekken. We waren net op tijd toen men bekend maakte dat een defect het toestel aan de grond zou houden en dat we morgen maar terug moesten komen. Dat kan hier allemaal.
Na het regelen van de nieuwe vlucht, hopelijk morgen, gaan we naar Sanur Beach om een overnachting te zoeken.
Dat lukte meteen bij het eerste hotel.
Lekker naar het strand, met een bootje de zee op en snorkelen maar.
Morgen nieuwe poging. Om kwart over vier op, vijf uur eten en om zes uur naar vliegveld. Om acht uur vertrek gepland naar Flores. Leve de rondreizen.
Morgen ook Inge's 29 verjaardag. De kamer is al versierd.
Op naar Flores. Het volgende bericht zal even duren. Flores heeft nauwelijks internetcafe's.

groetjes uit het zonnige Bali
JoBiWoEuE-JInChEvAnMa

• 15 Mei 2007 - 14:22

Petra Berger:

Hallo allemaal.
    Vanuit het koude holland wens ik jullie een goede overtocht naar Flores.

Ik wou ook Inge van harte feliciteren met haar verjaardag.

Iedereen veel plezier en veel liefs,XXX Petra

• 15 Mei 2007 - 14:26

Jörgen Van Der Horst:

Leuk om jullie op deze manier te volgen. Ik begreep van pa al dat hij een goede reis heeft gehad, hopelijk geldt dat voor jullie ook.
    We houden jullie in de gaten, intussen heel veel groeten van ons allemaal en veel plezier!

Jörgen, Yvonne, Stijn en Linde

• 15 Mei 2007 - 14:51

Jack:

gelukkig veilig aangekomen. Geniet er van. Groetjes van Jack

• 15 Mei 2007 - 17:36

Nora:

o gelukkig zijn jullie veilig aangekomen!

geniet ervan!!

xxx nora

• 15 Mei 2007 - 18:54

Hannie En Dick:

Het ziet er geweldig uit.Niet teveel satetjes eten veel plezier

• 16 Mei 2007 - 09:23

Birgit,andre,madycke:

leuk om jullie zo te volgen.
    ziet er allemaal heel gezellig uit.
    genieten maar!!!!

• 16 Mei 2007 - 12:08

De Indianen:

Ziet er allemaal heel mooi uit. Alleen Jochem moet nog effe bijkleuren hi,hi, hi. Wensen jullie een geweldige onvergetelijke tijd. Tante Euge neem je voor ons ook een sateetje mee.
    O,ja moest van pap zeggen dat jullie de groetjes hebben van de qigongleerlingen.

Geronimo, Cheyenne, Pap en Mam.

• 17 Mei 2007 - 09:56

Oma Jansen:

ik zit nu naar jullie foto's te kijken
    bij theo
    veel plezier en veel geluk
    oma

• 17 Mei 2007 - 10:02

Theo Joke:

veel geluk en geniet hiervan
    theo joke sander mariette

• 17 Mei 2007 - 10:36

Milou En Danny:

fijn dat julie goed zijn aangekomen .

vandaag is de grote dag heel veel plezier en geniet maar lekker van elkaar.

en een hele mooie bruiloft toegewenst.

veel liefs milou en dan

• 17 Mei 2007 - 10:38

Milou En Dan :

dit is al een berichtje voor morgen ahahaha.ik zat fout met de datum.

kusjes van ons

• 17 Mei 2007 - 22:41

Huysmansjes:

Hallo allemaal
    van harte gefeliciteerd van de schijf van 5!
    Geniet van de mooie dagen daar,
    Nog heel veel plezier!

Groetjes en veel liefs Karel, Francis, Lysanne, Denise en Carly

• 18 Mei 2007 - 12:00

De Indianen:

Bianca en Jochem
    Vandaag de grote dag wij wensen jullie buiten een onvergetelijke dag heel veel liefde geluk en gezondheid toe.
    Oom Jeff zegt en dat de indianenstam maar snel mag uitbreiden hi hi
    Heel veel knuffels voor iedereen.

Liefs Jeff,Monique,Geronimo em Cheyenne en een poot en lik van Noah

• 18 Mei 2007 - 14:34

Andre En Rene:

hallo Bianca en Jochem

bij deze van harte gefeliciteerd met het eerste gedeelte van jullie huwelijk.
    wij wensen jullie veel liefde en geluk toe.

en dat jullie met z'n alle mogen genieten daar in het paradijs van lekker eten en mooie kleuren

groetjes Andre en Rene

• 18 Mei 2007 - 17:58

Danny En Milou:

Hallo daar!

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
    En geniet van de mooie dagen die jullie daar nog mee mogen maken...

Veel liefs,

Danny & Milou

• 18 Mei 2007 - 18:38

Jan & Helma :

Hallo JoBiWoEuE-JInChEvAnMa,

We gaan er van uit dat jullie inmiddels goed in Flores zijn aangekomen. Felicitaties voor het verse bruidspaar; het is vast een bijzondere dag geweest. Veel groeten aan iedereen en geniet van de rest van jullie vakantie!

Jan en Helma

• 19 Mei 2007 - 10:41

Noah:

Congratulations and have a nice time.

• 19 Mei 2007 - 17:41

The Verboekets:

Hallo Bianca, Jochem en de rest,

Hopenlijk is alles gegaan zoals jullie het wilde, een hele leuke trouwerij met alles erop en eran , wij willen jullie nogmaals van harte feliciteren en een heerlijke tijd.
    Heel veel liefs van Jos, Riky, Anki + Gideon & Yana + Dwayne.

• 20 Mei 2007 - 15:25

Trijntje En Teun:

Jobi,

Allebei van harte gefeliceerd met jullie huwelijk. Ook E & W uiteraard.
    Wij hebben ons uitstekend vermaakt in Breda met de jazz dagen en alles achter gelaten zoals we het aangetroffen hebben. Wat ons betreft zijn jullie volgend jaar weer vertrokken met de jazz dagen.
    De temperatuur was zodanig dat we onze jassen maar achtergelaten hebben.

Groeten weer uit het hoge noorden,

t&t

• 20 Mei 2007 - 16:56

Ingrid En William:

Zo te zien op de foto's hebben jullie het goed naar je zin.
    Geniet ervan!!!!!!!!!!!

PS
    Wij hoorden net op het nieuws dat er erg hoge golven waren. Hopelijk hebben jullie daar geen last van?????

Dikke kus voor opa van Jarno en Mila.

Groetjes Ingrid en William

• 20 Mei 2007 - 17:33

Marieke En Lisa:

Lieve Bianca en Jochem en iedereen daar,

Van harte proficiat met deze heel bijzondere bruiloft! Wat fijn dat we vanuit hier toch mee kunnen genieten op deze manier. Een hele dikke kus voor jullie en ik ben benieuwd naar de volgende update (en fotos).

PS. maak me ook een beetje zorgen na de nieuwsberichten over die zee die dwarsligt...

• 21 Mei 2007 - 07:11

Kiekeboe:

Bianca en Jochem,

wij zijn wel erg benieuwd of jullie nu getrouwd zijn....?

Vast wel, dus voor jullie kiekeboe-felicitaties uit het verre nederland!
    Wij wensen jullie alle geluk van heel de wereld,

De kiekeboe, Kayne, Vincent, Jesse, Mert, Tjibbe, Ruurtje, Miranda, Jacqueline en Kirsten

• 21 Mei 2007 - 07:27

Christiane En Peter:

Hallo Jochem en Bianca

Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. Het ziet er allemaal heel mooi uit.
    Gefeliciteerd met jullie huwelijk en geniet nog veel van de komende dagen.

groetjes aan iedereen

Christiane en Peter

• 21 Mei 2007 - 08:26

Karin:

Hoi Bianca en Jochem,

Gefeliciteerd met jullie huwelijk!! Hopelijk hebben jullie een prachtige dag gehad! Geen last van de golven?? Geniet nog van elkaar en al het moois daar!
    Liefs Karin

• 21 Mei 2007 - 14:39

De Cockies:

Wij zijn met onze gedachten bij jullie,heel veel warmte,liefde en alles wat mooi is toegewenst en gezond weer terug!!!Groetjes De Cockies

• 22 Mei 2007 - 07:52

Jack:

Hallo allemmaal,

hopelijk geen last gehad van de wateroverlast, wat wij te zien kregen op het journaal? Groetjes van Jack